Syksyn liikuntakalenteri

Syksy on taas saapunut tuoden muassaan uusia innostavia liikuntalajeja, joista näppärimpiä voi harrasta ihan kotioloissa juuri silloin, kun itse haluaa.

Tänään meillä on testattu Kolmen eläimen koossapitoa.

Uusi harrastus tuo iloa pimeneviin iltoihin ja kirpeisiin aamuihin ja tarvittavat välineet ovat jokaisen saatavilla. Tarvitaan vain ulko-ovi, lyöntiväline (esimerkiksi sanomalehti sopii niin aloittelijalle kuin edistynemmällekin harrastajalle) sekä lentävä hyönteinen, joka on tarkoitus ohjata joko takaisin ulos tai manan majoille ja vähintään kaksi vapaavalintaista ulospyrkivää sisäeläintä, jotka on tarkoitus myös pitää sellaisina. Suoritus alkaa siivekkään saapuessa sisätiloihin ja päättyy, kun siitä ei enää ole häiriötä talon väelle.

Laji perustuu yleistilanteen hallintaan ja kehittää kykyä nähdä kokonaiskuva myös tilanteessa, jossa jokainen eläinkunnan edustaja on huoneiston eri nurkassa matkalla eri suuntaan. Parhaimman treenitehon saavuttamiseksi suoritus kannattaa ajoittaa alkamaan kello 2:20, jolloin huomiota täytyy kiinnittää myös suorituksen äänimaailman kontrollointiin. Harrastuskerran kestoaikaa mittaamalla voit seurata kehitystä ja seiniin kertyvät läiskät voi kehystää muistuttamaan saavutuksista.

Oma kokemukseni lajista on hyvin positiivinen ja toivon ehdottomasti voivani kokeilla lajia myös muiden siivekäsvieraiden kanssa. Myös omat lemmikkini ilahtuivat sekä vieraasta että erityisesti tapahtuman toistumisen mahdollisuudesta ja meillä odotellaankin innokkaasti seuraavaa kertaa.

Liikunnan riemua!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s